BG® EPR® Engine Performance Restoration®

BG® EPR® Engine Performance Restoration®

Dosering:

60ML (o.a. buitenboordmotoren) - Tot 2 liter motorolie

177ML (kleine inboards) - 3 tot 4 liter motorolie

325ML (Inboards) - 4 tot 6 liter motorolie

Toepassing

BG Engine Performance Restoration® is een krachtpatser van een motorreiniger! Zeer effectief in het zachtmaken, oplossen en opnemen van de meest hardnekkige brandstof aanslag, die de zuigerveren verstoppen.

Moderne motoren opereren onder hoge temperaturen. Dit in combinatie met lange verversingsintervallen en verminderde motorkoeling, zorgt ervoor dat de motorolie onder enorme druk wordt gezet. Continue thermische en oxidative afbraak dragen bij aan olieverdikking, warmte-isolatie en de vorming van aanslag. Deze zware aanslag kan de normale werking van de zuigerveer verstoren; hierdoor wordt er meer brandstof verbruikt, komt er minder power vrij, vermeerdert de schadelijke uitstoot en is het olieverbruik groter.

BG Engine Performance Restoration® lost moeilijk te verwijderen aanslag van de zuigerveren op en verwijdert dit. Goede afdichtende verbrandingskamers verbeteren de compressie en verminderen de verdunning van de olie door blow-by. BG EPR® reinigt micro doorgangen om cruciale hydraulische functies van componenten zoals actuatoren en turbochargers te onderhouden. BG EPR® zorgt voor minder brandstofverbruik, meer power en is ongevaarlijk voor seals en andere motoronderdelen. Ideaal voor onderhoud aan Gasoline Direct Injection (GDI) motoren.

Gebruiksaanwijzing

  1. Voeg de EPR toe aan de motorolie.
  2. Laat de motor 15-40 minuten stationair draaien.
  3. Tap de motorolie nu direct af.

Inhoud
Aantal Eenheidskorting U bespaart
12 5% € 0,00
24 5% € 0,00

Wilt u graag prijzen zien? Account aanvragen

Wij leveren uitsluitend aan zakelijke klanten.

 
Toepassing
Benzinemotoren
Buitenboordmotoren
Dieselmotoren
Type additief
Oliesysteem reiniger
109
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.
Deze website maakt gebruik van cookies.